Feestdagen 2020 & 2021

Voorwaarden met betrekking tot officiële feestdagen

In principe gelden de officiële feestdagen in veel CAO’s als vrije dagen in Nederland. Veel van de hondeneigenaren zullen op deze dagen vrij zijn en mogelijk gezellig zelf met de hond op stap willen. Op officiële feestdagen gaan wij er, zonder tegenbericht, bij Pootsitief niet vanuit dat uw hond(en) niet meegaat op groepswandeling, tenzij u dit aanvraagt. Op deze manier betaalt u bij een 4 wekenabonnement dan ook niet voor de feestdagen. Voor het uitlaten van honden op officiële feestdagen geldt het standaard groepstarief + 2,50 feestdagentoeslag. Wanneer u van deze service gebruik wilt maken, geef dit dan zo spoedig mogelijk door want vol = vol. Alle klanten van Pootsitief kunnen zich hiervoor aanmelden, ook als u normaliter geen gebruik maakt van onze service op de specifieke dag.

De officiële feestdagen van augustus tot en met eind 2020 zijn: vrijdag 25 & zaterdag 26 december (1ste + 2e kerstdag). Deze feestdagen vallen op een vrijdag en zaterdag dit jaar en dit zijn tevens de dagen waarop Pootsitief gesloten is. Voor nu zijn deze dagen dan ook niet van toepassing met betrekking tot de uitlaatservice.

Voor 2021 zijn de officiële feestdagen waarop wij geopend zijn: maandag 5 april (2e paasdag), dinsdag 27 april (Koningsdag), woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei (2e pinksterdag). Pootsitief is op deze dagen geopend voor groeps-`/ individuele wandelingen op aanvraag. Wij gaan er zonder tegenbericht vanuit dat de honden niet meegaan op groepswandeling, tenzij dit wordt aangevraagd. Ook hiervoor geldt vol = vol. Alle klanten van Pootsitief kunnen zich hiervoor aanmelden, ook als u normaliter geen gebruik maakt van onze service op de specifieke dag.

Voorwaarden met betrekking tot niet-officiële feestdagen

Naast de officiële feestdagen, zijn er nog andere belangrijke feestdagen waaronder Carnaval, Dodenherdenking, Goede Vrijdag, Sinterklaas en Oudejaarsdag. Aangezien deze dagen niet als officiële feestdagen zijn aangemerkt in Nederland, werken wij op deze dagen door. Bij Pootsitief gaan wij er vanuit dat uw hond(en) gewoon mee gaat op de afgesproken dagen/tijdstippen met de groepswandeling of individueel. 

De niet officiële feestdag van augustus tot en met eind 2020 is: donderdag 31 december (oudjaarsdag). Bij Pootsitief werken wij op oudjaarsdag dan ook door. Wij gaan er vanuit dat de honden die normaliter op donderdag meegaan met de groepswandeling ook op donderdag 31 december mee uit wandelen gaan. Bij Pootsitief zijn wij er ons goed van bewust dat de periode rondom Oud&Nieuw stressvol is voor honden. Juist dan is het belangrijk dat zij uit de gespannen sfeer kunnen ontsnappen en in een veilige omgeving gewoon even hond kunnen zijn. Om deze reden bied ik voor circa 5 klanten van Pootsitief aan dat baas + hond met Oudjaarsdag mogen aansluiten bij onze groepswandeling tussen 08:45-09:45 of 13:45-14:45. Tegen een laag tarief kunnen zij meelopen met onze wandeling en de hond veilig uitlaten in deze moeilijke tijd voor ze. Op deze manier willen wij onze uitlaatvrienden zo goed mogelijk door de Jaarwisseling heen helpen.

Voor 2021 zijn de niet-officiële feestdagen: zondag 14 februari tot en met dinsdag 16 februari (Carnaval), dinsdag 4 mei (Dodenherdenking), vrijdag 2 april (Goede Vrijdag), zondag 5 december (Sinterklaas) en vrijdag 31 december (Oudjaarsdag).

Samengevat:

Op officiële feestdagen gaan wij er vanuit dat de hond(en), zonder tegenbericht, niet meegaat op groepswandeling. Alle klanten van Pootsitief kunnen een aanvraag doen voor een wandeling op bovenstaande officiële data waarop Pootsitief open is, ook voor dagen waarop de hond normaliter niet meegaat.

Op niet-officiële feestdagen gaan wij er vanuit dat de hond(en) gewoon meegaat op groepswandeling op de afgesproken dagen/tijdstippen met de groepswandeling of individueel.

Vakanties 2020 & 2021

In 2020 zijn wij de volgende dagen gesloten in verband met vakantie: vrijdag 2 oktober tot en met vrijdag 9 oktober.

De vakantiedagen voor 2021 volgen nog.