In opleiding

Op dit moment zijn wij in opleiding voor  gedragstherapeut bij Annorlunda

Wij verwachten in 2023 klaar te zijn met onze opleiding! Ondanks dat het een vrij beroep is en eenieder zich gedragsdeskundige/ hondencoach mag noemen, hecht ik veel waarde aan een gedegen onderbouwde wetenschappelijke theoretische en praktische basis op basis van de meest recente en moderne inzichten op het gebied van hondengedrag en behandelmethoden.

Een antwoord op de vraag waarom?
Samen werken aan een oplossing voor zowel jou als de hond?

Ben jij ook de eigenaar die begrijpt dat een Quick-Fix van het probleem vaak gepaard gaat met angst, pijn, schrik of intimidatie? Het probleem voor de eigenaar snel oplost, maar ten koste gaat van het hondenwelzijn? De kans op agressie en probleemgedrag op de lange termijn vergroot? Dán ben jij bij mij aan het juiste adres. Samen gaan wij opzoek naar de beweegredenen van de hond om het gedrag te vertonen om vanuit daar opzoek te gaan naar een oplossing, waarbij zowel de eigenaar als hond centraal staan. Als gedragstherapeut zal ik een behandelplan voor jullie opstellen waarmee jullie samen hard aan de slag gaan, met tussentijdse contactmomenten met mij op naar een fijne toekomst samen met begrip voor elkaar, een prettig leven voor jullie beide & een fantastische relatie.

Werkwijze

Op dit moment zijn wij beschikbaar om samen met eigenaren aan de slag te gaan met betrekking tot diverse soorten gedragsproblemen. Te denken valt aan diverse vormen van angst (o.a. verlatingsangst/ angst voor mensen), agressie (o.a. richting honden/ bezitsagressie) of andere vormen van gedragsproblemen. Omdat wij nog niet gediplomeerd zijn, werken wij nog niet aan casussen waarbij er sprake is geweest van, of een groot risico is op bijtincidenten. Hiervoor verwijzen wij u door naar www.nvgh.nl

Stap 1: Vul onderstaand aanmeldformulier in

Stap 2: Jullie krijgen van mij een bevestiging van ontvangst, ik stuur een vragenlijst toe, wij plannen een bezoek aan huis in en jullie ontvangen een betaalverzoek

Stap 3: Met de door jullie ingevulde vragenlijst + het aangeleverde filmmateriaal kan ik mij goed voorbereiden op het bezoek bij jullie thuis om het gedrag van de hond te observeren, dieper in te gaan op het probleemgedrag en eventuele onduidelijkheden van de vragenlijst door te nemen. Het consult aan huis duurt ongeveer 1,5 uur. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan zal het consult per 30 minuten worden verlengd en doorberekend.

Stap 4: Na het bezoek aan huis ontvangen jullie van mij een behandelplan. In dit plan staat de uitkomst van de vragenlijst + het consult aan huis en het behandelplan welke jullie binnen 2 weken ontvangen & zelf mee aan de slag kunnen. Echter kunnen jullie er ook voor kiezen om 1op1 trainingen met mij in te plannen naar aanleiding van het behandelplan wat jullie ontvangen.

Stap 5: Vervolgens kunnen jullie 2 maanden na het consult advies vragen per mail of telefoon op afgesproken momenten. Hierbij houden jullie mij op de hoogte van de veranderingen van het gedrag van uw hond.

De kosten voor dit gedragsconsult inclusief consult aan huis á 1,5 uur en 2 maanden nazorg bedraagt 250 euro inclusief 21% BTW, exclusief reiskosten á 0,29 per km vanaf de postcode 3861PZ. Eventuele losse trainingen kunnen tegen gereduceerd tarief bijgeboekt worden.

Klantrecensies

Dont’t take our word for it – dit is wat onze gedragstherapie-klanten zeggen:

“Super blij met Lynne haar begeleiding. Ik had mezelf behoorlijk in nesten gewerkt om te kiezen voor een kat. Mijn hond van toen 2,5 is als pup in het asiel geboren en had een behoorlijk angstige moeder. Daarbij werd ze ook nog eens gegrepen door een hond op 8 weken leeftijd. En nog zit er geen kwaad in, alleen is ze wel super gevoelig en snel bang. Toch wilde ik graag een kat, ook als maatje voor de hond. Een droom die 2 weken na de aanschaf van de kat onmogelijk leek te zijn(kat woonde boven en de hond beneden). Ik kende Lynne uit het dorp waar wij beide zijn opgegroeid. Ik had meteen een goed gevoel bij haar. De manier waarop ze dingen poste op sociale media, professioneel maar ook erg menselijk, en ze is veel met de ontwikkeling van gedrag bezig. Daarom koos ik voor Lynne. Zij kijkt verder dan het boekje. Ik kreeg een heel verslag met stappenplan. Een boel motivatie en duidelijke instructies. Na een half jaar lukte het dan eindelijk(één van de instructies was ook geduld hebben). En wat een resultaat. Deze foto is van dag 2. Nu onderweg naar een toekomst als beste vriendjes! “

Iris (Hoevelaken)

Kayla & Lilly

“Lynne is heel vakkundig en heeft een grote liefde voor honden. Wij hebben het consult als zeer fijn ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je en laat je met een frisse blik kijken naar de situatie. We gingen naar huis met een hoop tips en informatie om meteen al te beginnen.
Twee weken later ontvingen we het behandelplan wat Lynne op maat geschreven had. Het behandelplan bestond uit een uitgebreid verslag met een hoop tips en duidelijke oefeningen.
Het contact was altijd snel Lynne beantwoordt uitgebreide de vragen tijdens de contact momenten. Wij zijn zeer positief en merken nu al verschil met Lio.

Voor nu trainen wij nog door. We zouden in de toekomst zeker weer gebruik maken van Lynne haar kennis en/of diensten speciaal voor honden. Bij Lynne weet je dat de honden vakkundig en eerlijk worden behandeld!”

Sarah & Quintin (Amersfoort)

Lio

Aanmelden

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande
    code over te typen.

    captcha