Groepswandelingen

Voor onze groepswandelingen werken wij met maandabonnementen. Wij hebben deze keuze gemaakt om ervoor te zorgen dat er op de vaste dag(en)/ tijdstip altijd plek is voor uw hond(en). Tevens vinden wij het belangrijk dat de groep waarin de hond(en) loopt, voor zover mogelijk gelijk blijft. Een continue in- en uitstroom van honden geeft naar ons inzien onnodig veel onrust en stress wat het welzijn van de honden niet ten goede komt.

Zonder tegenbericht vanuit uw of mijn kant, worden de abonnementen maandelijks stilzwijgend verlengd. Bij het niet nodig achten van de wandeling, door bijvoorbeeld een dagje weg, vanuit uw kant zal er geen restitutie plaatsvinden aangezien er een plek voor uw hond in de bus is gereserveerd. Bij afzeggingen vanuit onze kant, door bijvoorbeeld ziekte, zal er wel restitutie plaatsvinden.

Facturen worden op de 20ste van de maand toegezonden naar onze klanten. Gemiddeld genomen, afhankelijk van de hoeveelheid weken/wandelingen per maand, zullen de tarieven per maand (uitgaande van 4 weken) uitkomen op:

  • 1x per week €64 (4 wandelingen)
  • 2x per week €124 (8 wandelingen)
  • 3x per week €180 (12 wandelingen)

In onze tarieven zit onder andere het volgende verwerkt: 21% BTW & een bijdrage in de huurkosten van ons omheinde bosgebied.

1x per week
per wandeling
€16
1 uur per week loslopen in een omheind bos met max. 5 andere uitlaatvriendjes
Incl. 21% BTW + bijdrage huurkosten omheind gebied
2x per week
per wandeling
€15,50
2 uur per week loslopen in een omheind bos met max 5 andere uitlaatvriendjes
Incl. 21% BTW + bijdrage huurkosten omheind gebied
3x per week
per wandeling
€15
3 uur per week loslopen in een omheind bos met max 5 andere uitlaatvriendjes
Incl. 21% BTW + bijdrage huurkosten omheind gebied
Extra wandeling
per extra wandeling
€18
Uw hond een keer extra mee op groepswandeling?
Incl. 21% BTW + bijdrage huurkosten omheind gebied
2e hond?
per wandeling
-10%
2 of meer honden? Zelfde adres + wandelmoment?
Incl. 21% BTW + bijdrage huurkosten omheind gebied

Individuele wandelingen

Voor individuele wandelingen maken wij geen gebruik van abonnementen en/of strippenkaarten. Tijdens de kennismaking spreken wij gezamenlijk af of er een vast moment per week is dat jullie hond meegaat op individuele wandeling, hierbij zijn jullie verzekerd van een plek, of dat het op incidentele basis is, waarbij jullie niet verzekerd zijn van een plek als mijn agenda vol zit. 

Voor woonadressen <5km vanaf de postcode 3828GC kunnen er individuele wandelingen van 15 tot en met 60 minuten worden ingepland. Adressen >5km vanaf deze postcode kunnen individuele wandelingen van 30 tot en met 60 minuten inplannen. 

Afspraken die uiterlijk 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden niet in kosten gebracht. Afzeggingen vanuit mijn kant door bijvoorbeeld ziekte, worden uiteraard ook niet in rekening gebracht.

Onze tarieven zijn inclusief 21% BTW.

15 minuten
€17
Incl. 21% BTW
30 minuten
€25
Incl. 21% BTW
45 minuten
€30
Incl. 21% BTW
60 minuten
€35
Incl. 21% BTW
2e hond?
€10
Incl. 21% BTW
Chat openen
Heeft u een vraag?