Een uur lang wandelen in een omheind bosgebied samen met andere uitlaatvrienden 

Honden woonachtig in Hoogland, Kattenbroek of Vathorst kunnen met ons mee op groepswandeling. Wij lopen met
6 honden in een omheind bosgebied wat wij huren. Dit gebied is afgesloten voor recreanten, ruiters en andere honden. Op en top genieten dus in een veilige omgeving.

Groepswandelingen

Met veel liefde nemen wij uw hond(en) gezellig mee op groepswandeling. Na het kennismakingsgesprek plannen wij een proefwandeling in om te kijken of uw hond(en) bij de groep past. 

Omheind Bosgebied

Wij zijn bevoorrecht met het huren van een omheind (1.80 hoog) bosgebied van 6 hectaren waar wij met onze groepen lopen. Dit gebied is niet toegankelijk voor recreanten, ruiters, wild en andere honden 

Kleine groepen

Om iedere hond voldoende aandacht te geven en een gevoel van veiligheid te bieden, lopen wij met 6 honden in 1 groep. De honden lopen daarnaast in vaste groepen wat veel rust creëert

Kort in de bus

Door ons beperkte ophaalgebied & de kleine groepen, hoeven de honden maar kort in de bus te zitten. Ondanks dat de bus is voorzien van alle luxe zien wij de honden het liefst zolang mogelijk in het bos i.p.v de bus

Dier
vriendelijk

Wij werken op een positieve wijze met de honden en begrenzen waar nodig. Dieronvriendelijke middelen zoals slipkettingen of stroombanden zijn bij ons niet toegestaan 

ALLE INS- EN OUTS OVER DE GROEPS-WANDELINGEN

Om de reistijd zo kort mogelijk te houden & de wandelingen leuk voor alle honden, hebben wij een aantal voorwaarden voor deelname aan de groepswandelingen. 

Ophaalgebieden

Wij halen honden op uit Hoogland, Kattenbroek & delen van Vathorst. De honden worden individueel in hokken vervoert tijdens de rit om de veiligheid te waarborgen. Ieder hok is voorzien van een antislipmat & eigen verlichting + elektrische ventilatie. Op koudere dagen ligt er een fleecekleed in het hok.

Gedrag

Honden dienen sociaal te zijn naar de andere groepsleden, bij de groep te blijven & mij als begeleider te accepteren.

Loopse teven, intacte reuen, kortsnuitige & Stafford/Pitbull-achtige en soortgelijke honden zijn uitgesloten van deelname aan de groepswandelingen.

WANDELTIJDEN

Maandag :

09:30 (Hoogland + Kattenbroek)

13:15 (Hoogland + Vathorst)

Dinsdag:

09:30 (Vathorst)

13:15 (Hoogland + Kattenbroek)

Donderdag: 

09:30 (Vathorst + Kattenbroek)

13:15 (Hoogland + Kattenbroek)

WERKWIJZE

Wij werken voor onze groepswandelingen met abonnementen, hierbij “koopt’ u per 4 weken een plek in de bus voor uw hond op een vast moment van de week. U bent dan ook altijd verzekerd van een plek en de hond loopt in een vaste groep in tegenstelling tot de werkwijze met strippenkaarten.

Tarieven

Groepswandeling

18,50 per wandeling

Extra wandeling*

21,50 per wandeling

*Extra wandeling: wandeling buiten vaste wandelmomenten van de hond om, mits er plek is.

Tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Betaling vooraf per maand. Facturen worden rond de 22ste van de maand verstuurd voor de daaropvolgende maand en dienen voor de 1ste van de maand te zijn voldaan.

Aanmelden

Of kijk op

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande
    code over te typen.

    captcha