Met het 4 weken tarief koopt u als het ware een plek voor uw hond(en) op een vaste dag & tijdstip per 4 weken. U bent dan ook altijd verzekerd van een plek gedurende deze 4 weken. Door met abonnementen te gaan werken, zorg ik ervoor dat de roedels veelal hetzelfde zullen zijn waarin uw hond(en) meeloopt. Dit geeft rust en regelmaat wat een positief effect heeft op het welzijn, gedrag & leervermogen van de hond(en).

In onze prijzen zit onder andere het volgende verwerkt: 21% BTW, ophalen- en terugbrengen van de hond(en) en het wandelen met een opgeleide medewerkster.

60 euro inclusief 21% BTW.

116 euro inclusief 21% BTW.

168 euro inclusief 21% BTW.

Voor vaste klanten die een 4 wekenabonnement hebben afgesloten bij ons, is het mogelijk om de hond(en) een keer extra mee te nemen wanneer de hond(en) in de groep past & onze planning het toelaat. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een dag extra moet werken of een dagje op stap wilt. Het tarief voor een extra wandeling bedraagt 17 euro.

Dan betaalt u voor de 2e hond op hetzelfde adres + zelfde wandelmoment 10% minder dan het standaardtarief.

Op diverse officiële feestdagen (o.a. 2e Paasdag) is Pootsitief geopend. Als u gebruik wilt maken van de uitlaatservice op deze dagen, kunt u dit aanvragen ook als dit normaliter de “vaste dag” van uw hond(en) is dient u een verzoek in te dienen. Voor deze dagen geldt een feestdagentoeslag van +2,50 ongeacht de duur van de wandeling. Voor meer informatie, zie: Feestdagen