Wandeltijden

Maandag 08:00 – 12:00 + >16:00

Dinsdag & donderdag 12:00 – 12:30 + >16:00

Woensdag 09:00 – 15:00

Heeft u interesse in individuele wandelingen voor uw hond(en) en wilt u weten of er plek is? Neem dan contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor u kan betekenen.

Wie kunnen er mee?

Voor zeer kortsnuitige honden, honden jonger dan 6 maanden, senioren, loopse teefjes, honden die moeite hebben met soortgenoten of honden met een andere (medische) reden bied ik op aanvraag individuele wandelingen aan. Individuele wandelingen vinden plaats in Hoogland en omgeving (o.a. Nieuwland, Vathorst, Hooglanderveen & Kattenbroek) met een maximale straal van 10 kilometer vanaf 3828GC te Hoogland. Bij een afstand van meer dan 5 kilometer vanaf onze postcode, kunnen er individuele wandelingen vanaf 30 tot en met 60 minuten worden ingepland. Bij een afstond onder de 5 kilometer vanaf onze postcode, kunnen er individuele wandelingen vanaf 15 tot en met 60 minuten worden ingepland. 

Wandelingen

Tijdens de individuele wandelingen gaan wij bij de thuislocatie of nabije locatie van uw hond(en) wandelen. De volle aandacht gaat naar uw hond(en) en de wandeling word specifiek op uw wensen aangepast. Ideaal dus voor pups, senioren, honden die ziek of herstellende zijn en reactieve honden.

Aanmeldprocedure

Voordat u zich aanmeldt voor een kennismakingsgesprek wil ik u vragen de Algemene Voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Als u zich in deze voorwaarden kunt vinden, kom ik bij u langs voor een kennismakingsgesprek van circa 30 minuten. Tijdens dit gesprek overhandig ik u het Intakeformulier, de Sleutelovereenkomst en Privacyverklaring. Deze kunt u op uw gemak doorlezen en als er vragen zijn hoor ik dit graag. Voor de proefwandeling of eerste individuele wandeling dienen alle papieren ondertekend te zijn. Deze mogen bij mij door de brievenbus worden gedaan, ik kom ze ophalen of ik neem ze mee wanneer ik uw hond(en) voor het eerst kom ophalen.

Ook mag u voor mij het paspoort bij de eerste wandeling neerleggen, zodat wij de vaccinaties kunnen controleren. Bij thuiskomst zullen wij de formulieren ondertekenen en ontvangt u deze ingescand op uw mail retour.

Feestdagen & vakanties 2020-2021

Pootsitief is op veel feestdagen geopend en dan ook toegankelijk voor groeps- en individuele wandelingen. Voor het uitgebreide overzicht + informatie, verwijzen wij u vriendelijk door naar het volgende bestand: Feestdagen

Op officiële feestdagen gaan wij er vanuit dat de hond(en), zonder tegenbericht, niet meegaat op groepswandeling. Op de meeste officiële feestdagen waaronder 2e Paasdag is Pootsitief wél geopend en kunnen er op aanvraag dan ook groepswandelingen plaatsvinden.

Op niet-officiële feestdagen waaronder Oudjaarsdag gaan wij er vanuit dat de hond(en) gewoon meegaat op groepswandeling op de afgesproken dagen/tijdstippen met de groepswandeling of individueel.

De vakantiedata voor 2021 volgen nog.