Pootsitief is sinds mei 2021 geaccrediteerd als professionele hondenuitlaat-service 

Als bewijsstuk van onze kwaliteit, hebben wij Pootsitief laten accrediteren.

Middels onze accreditatie willen wij aantonen een professioneel bedrijf te zijn. Het opstarten van een hondenuitlaatservice, het geven van training of zelfs een hondengedragstherapeut zijn allen een zogezegd “vrij beroep” wat iedereen kan opstarten. Bij Pootsitief staan wij voor kwaliteit, professionaliteit en een gedegen theoretische en praktijkgerichte achtergrond om de veiligheid van de honden die onder onze hoeden zijn zoveel mogelijk te kunnen waarborgen & de klanten vertrouwen te geven dat de dieren bij ons in goede handen zijn.

Door de accreditatie bij de SPPD hebben wij vanuit deze brancheorganisatie de goedkeuring mogen ontvangen dat wij voldoen aan de voorwaarden die zij hebben opgesteld voor het verantwoord kunnen uitoefenen van onze diensten. Voor het volledige overzicht van de voorwaarden die de SPPD stelt aan een hondenuitlaatservice verwijzen wij je vriendelijk door naar:

Enkele kernpunten uit deze accreditatie, waar wij veel waarde aan hechten zijn: jaarlijkse verplichte bijscholing, in het bezit van relevante diploma’s, verbod op het gebruik van fysieke correctiemiddelen, recente VOG m.b.t. Dierenwelzijn in bezit, veilig en ingebouwd vervoersmiddel en tot slot het naleven van een maximale adviestijd van 60 minuten aan bustijd voor de honden.


Chat openen
Heeft u een vraag?