Lynne en ik, Ik en Lynne…
Ik leerde Lynne vele, vele jaren geleden kennen als klein schuchter meisje, dat altijd met haar grote vriend Max op het veld in Hoogland wandelde. Ik liep daar toen met twee of drie honden, ik geloof nog twee. Die speelden altijd met Max en na verloop van tijd was Max ook mijn grote vriend. Kwam altijd hard kwispelend op me af en wilde maar wat graag aangehaald worden.
Later, toen Lynne wat ouder en groter werd, en nog steeds idolaat van hond (en niet te vergeten haar paard) was, heb ik haar een keer gevraagd op te passen op mijn honden. Zij was daar heel blij mee en ik ook. Zo hebben we dat in de jaren daarna steeds gedaan, maar was ze ook vaak in mijn kennel te vinden voor het verzorgen en knuffelen van de puppy’s en de grote honden. Lynne was voor mij op een gegeven moment onmisbaar, ze was er gewoon altijd als ik haar nodig had. In ruil daarvoor kon ik haar veel vertellen op hondengebied en zo ook adviseren over haar studiekeuzes en andere voorkomende dingen. Voor zover ze er iets aan gehad heeft, aan mijn adviezen, is Lynne met haar studies (tot op universitair niveau toe!) helemaal ‘in de hond’ gegaan en heeft ze nu met ‘Pootsitief’ een eigen uitlaatservice, met daarnaast de nodige plannen voor trainingen en (her)opvoeden van honden, waar ik erg veel van verwacht. Ik zou tegen iedereen willen zeggen: “Lynne móet je gewoon hebben, she’s the best!”
 (www.diregionemontagnosa..nl)
Lynne en Balou, daar spat onvoorwaardelijke vriendschap en liefde vanaf. Haar vrolijkheid, zachtheid en tegelijkertijd rust en duidelijk leiderschap, maakt dat mijn eigen honden ontzettend dol op haar zijn. Een van mijn honden, die ik normaliter niet meeneem op wandelingen met andere honden vanwege overprikkeling, neem ik juist mee op wandeling met Lynne en Balou. Over een tijd van ruim een jaar zie ik hem steeds meer ontspannen en ‘gewoon hond’ zijn. Lynne heeft oog voor de kleine stapjes vooruit die hij zet. Ze geniet intens mee met deze ‘overwinningen’ en dat maakt haar heel bijzonder. Als ik dichterbij had gewoond, had ik graag met een gerust hart mijn honden meegegeven aan haar uitlaatservice!
Een echte dierenvriend in hart en nier. Zij heeft alles over voor jouw dier. Los of aan de lijn, voor een viervoeter zal Lynne er altijd zijn.
Ook ik stuur een positief berichtje voor jouw website: de discipline en de liefde voor dieren zit vanaf haar jeugd in het bloed. Lynne heeft alles over voor dieren! Zij zal zorgen dat er niets ontbreekt en heeft veel kennis. Zij is zeer betrokken, zonder dieren in haar leven zou het leven niet compleet zijn. Een aanrader om met haar contact op te nemen als u een hondenuitlaatservice nodig heeft!