Ons team

Wij zijn een eenmanszaak, dus voor u en de dieren altijd hetzelfde bekende en vertrouwde gezicht. Samen met mijn vriend, hond Balou, katten Boris & Bram en de karpers woon ik in Hoogland. 

Lynne den Boer

Eigenaresse Pootsitief

Sinds 31 augustus 2020 ben ik de trotse eigenaresse van Pootsitief. Na veel studies binnen de diergezondheid te hebben gedaan en mijn laatste baan als MBO-docent voor studenten dierverzorging & dierenartsassistente, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Tot op de dag van vandaag heb ik hier nog geen seconde spijt van gehad en geniet ik iedere dag van het plezier wat ik hond en eigenaar kan geven.

Balou

Rechterhand

Circa 3 jaar geleden hebben wij Balou op 1 1/2 jarige leeftijd als herplaatser bij ons thuis mogen opnemen. Balou is voor 75% een Labrador & 25% een Mechelse Herder. Een ontzettende lieve, vriendelijke, maar ook vrij onzekere hond. Ik heb ontzettend veel van Balou mogen leren, en nog steeds, want ook hij was & is met zijn beperkte socialisatie en onzekerheid een aardig project! Niet altijd makkelijk, maar wel de drijfveer om te starten met de opleiding tot gedragstherapeut!