Ons Team

Wij zijn een eenmanszaak, dus voor u en uw hond altijd hetzelfde vertrouwde gezicht! Mijn eigen hond, Balou, loopt regelmatig met de groepswandelingen mee. Bij de groepswandelingen is hij vaak mijn rechterhand en helpt mij de rust in de groep te bewaren. Zowel voor mij persoonlijk als voor Pootsitief is hij onmisbaar!

Lynne den Boer

Eigenaresse

Mijn naam is Lynne den Boer, een 29-jarige van oorsprong echte Hooglandse. Altijd al een dierliefhebster geweest en na de middelbare school dan ook besloten om van deze passie mijn werk te gaan maken. Eerst als paraveterinair, daarna als docent voor MBO-leerlingen paraveterinair & dierverzorging en nu heb ik de mooiste baan voor mijzelf gecreëerd met Pootsitief!

Balou

Rechterhand

Balou is bij ons gekomen op 1 1/2 jarige leeftijd als herplaatser. Hij is voor 75% een Labrador & 25% Mechelse Herder. Balou wordt in Oktober 5 jaar. Qua gedrag is hij een echte Labrador, gek op water, worstelen en eten!

Balou is ontzettend lief, maar richting vreemde honden soms een tikkeltje onzeker. Hij kijkt graag eerst de kat uit de boom alvorens hij contact maakt.


Chat openen
Heeft u een vraag?