Bent u klant bij ons (geweest)? Ik zou het erg op prijs stellen als u laat weten wat u van mijn service vindt, zodat andere hondeneigenaren dit kunnen lezen. Als u hieraan mee zou willen werken, ontvang ik graag een stukje tekst + foto. Dit mag per mail, whatsapp, facebook of instagram.

Beste Lynne, we hebben geen verbeterpunten die we willen meegeven, want die zijn er niet. We zijn gewoon superblij met je en Max ook! Het is leuk om de vrolijkheid bij jullie beiden te zien. En het is prettig om te weten dat je niks forceert als Max niet ver wil lopen omdat hij zo hard aan het groeien is. Kortom: het is echt fijn dat we onze 'kleine' Max met het volste vertrouwen in jouw vriendelijke, vrolijke en deskundige handen kunnen geven!
Annemarie
Eigenaresse Max
Pootsitief, aandacht voor je hond! Lynne is een lieve, geduldige meid die een goede kijk op de hond heeft. Zij is welwillend in het helpen ontwikkelen van je hond en het helpen bij vragen die de baasjes hebben. Al met al een hele goed, fijne en betrouwbare service! We zouden niet anders willen!
Eswa
Eigenaresse Bandhu
Wij zijn erg blij met jou Lynne! Je hebt veel ervaring, kennis en liefde voor honden dus niemand kan jou evenaren! We kunnen geen verbeterpunten vinden, gewoon doorgaan met je plannen en ik weet dat je het kan!
Esther
Eigenaresse Suus
Pootsitief is een super fijne uitlaatservice. Onze hond Jonas was gelijk verliefd op Lynne. En stond al te springen voor ze er aan kwam. Ik zou Pootsitief zeker aan raden en wat een mooie professionele bus, top!
Suzanne
Eigenaresse Jonas